Thuis

DONGGUAN YUYANG INSTRUMENT CO.,LTD Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

INDUSTRIEEL BEPERKT Co. van YUYANG, (het INSTRUMENTENco., Ltd van DONGGUAN YUYANG) wordt gevestigd in Wangjiang-District (Dongguan-Stad, de Provincie van Guangdong, China), een beroemde historische stad met de rijke industrie en geschikt vervoer.


Wij zijn een high-tech onderneming die in het ontwikkelen van en de productie van Brand het Testen Materiaal, het Meetapparaat van de Bouwmateriaalbrand, Draad en van de Kabelbrand Meetapparaat, Milieutestkamer, Textiel het Testen Materiaal, Speelgoed het Testen Materiaal en enz. gespecialiseerd is.

 

De decennia van onderzoek en ontwikkeling versterken de voorrand van YUYANG op dit gebied, en gevestigd als essentiële rol in R&D op hoogte - kwaliteit en high-cost prestaties van het testen materiaal. Het testen van YUYANG het materiaal wordt wijd gebruikt op divers gebied: wetenschappelijke instellingen, universiteiten, inspectieinstellingen, autodelen, elektronika, electricals, lithiumbatterij, leiden, photoelectricity, mobiel, plastic en rubber, vertoning, telecommunicatie, de chemische industrie, ruimte, bouwmateriaal en product, draad en kabel, speelgoed, meubilair, textiel en fabrix, enz. Al YUYANG-het testen materiaal wordt etc. ontworpen volgens internationale testnormen, zoals ISO, ASTM, DIN, EN, GB, BS, JIS, ANSI, UL, TAPPI, AATCC, CEI, VDE, CSA, CEN.

 

INDUSTRIEEL BEPERKT Co. van YUYANG zich, (het INSTRUMENTENco., Ltd van DONGGUAN YUYANG) verheugt op over de hele wereld het samenwerken met klant.

 

Als u geinteresseerd in om het even welk van onze producten bent of een gepaste volgorde zou willen bespreken. Gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. Wij verheugen ons op in de nabije toekomst het vormen van succesvolle zaken met nieuwe cliënten rond de wereld.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

INDUSTRIEEL BEPERKT Co. van YUYANG, (het INSTRUMENTENco., Ltd van DONGGUAN YUYANG) werd gevonden in 2007, door bijna 10 jaar constante effoerts, is ons bedrijf gespecialiseerd in de productie van een verscheidenheid van kwaliteitscontroleinstrumenten, het testen materiaal en andere high-tech producten die hoofdzakelijk omvatten: Brand het Testen Materiaal, het Meetapparaat van de Bouwmateriaalbrand, Draad en van de Kabelbrand Meetapparaat, Milieutestkamer, Textiel het Testen Materiaal, Speelgoed het Testen Materiaal, Meubilair het Testen Machine, Pakket het Testen Materiaal en andere goede kwaliteit het testen instrumenten.

 

Dank aan verscheidene decennia van R&D-inspanningen, heeft ons bedrijf zich als belangrijke leverancier van het testen van instrumenten van de industrie, die een essentiële rol in het onderzoek en de ontwikkeling van hoogstaande en hoogwaardige producten spelen binnen de industrie gevestigd.

DONGGUAN YUYANG INSTRUMENT CO.,LTD DONGGUAN YUYANG INSTRUMENT CO.,LTD DONGGUAN YUYANG INSTRUMENT CO.,LTD DONGGUAN YUYANG INSTRUMENT CO.,LTD DONGGUAN YUYANG INSTRUMENT CO.,LTD DONGGUAN YUYANG INSTRUMENT CO.,LTD DONGGUAN YUYANG INSTRUMENT CO.,LTD DONGGUAN YUYANG INSTRUMENT CO.,LTD DONGGUAN YUYANG INSTRUMENT CO.,LTD DONGGUAN YUYANG INSTRUMENT CO.,LTD DONGGUAN YUYANG INSTRUMENT CO.,LTD
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : YUYANG

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : $ 1 Million-$ 2 Million

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 60% - 70%

Product Scope: Flammability Testing Equipment

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China DONGGUAN YUYANG INSTRUMENT CO.,LTD Certificaten China DONGGUAN YUYANG INSTRUMENT CO.,LTD Certificaten China DONGGUAN YUYANG INSTRUMENT CO.,LTD Certificaten China DONGGUAN YUYANG INSTRUMENT CO.,LTD Certificaten