Thuis ProductenTextiel het Testen Materiaal

Van de de Stoffensteekproef van de fabrieks Directe Verkoop GSM van de Snijders Cirkelsteekproeven Snijder

Certificaat
China DONGGUAN YUYANG INSTRUMENT CO.,LTD certificaten
China DONGGUAN YUYANG INSTRUMENT CO.,LTD certificaten
Klantenoverzichten
Wij hebben alle instrumenten, ontvangen en hen getest, momenteel hebben wij zeer goed gevoel. Dank u.

—— M. Brett Cirulis

Ik zou werkelijk met YUYANG willen werken, helpen hun professionele dienst op de laboratoriumoplossing en betrouwbare producten me veel markt winnen!

—— M. Allan Ken

De samenwerking van Nice! Wij waardeerden voor de vriendelijke steun van uw bedrijf op onze projecten. De zeer goede dienst.

—— M. Jaleshwar Prasad

Ik was opstelling uw machine één week geleden. Het het goede werken. Dank u voor allen.

—— Ms.Erdem Traina

De kwaliteit is uw fabriekscultuur, snel is de reactie uw kern! Houd het en laat YUYANG-merk het testen machine rond de wereld.

—— M. Komarov Mihail

Er zijn zelden leveranciers bereid om kleine vervangstukken voor ons te doen, terwijl YUYANG tijd met ons, slechts voor drie branders doorbrengt, wij waardeert hen.

—— M. Yavuz Yazgan

Ik ben online Chatten Nu

Van de de Stoffensteekproef van de fabrieks Directe Verkoop GSM van de Snijders Cirkelsteekproeven Snijder

Van de de Stoffensteekproef van de fabrieks Directe Verkoop GSM van de Snijders Cirkelsteekproeven Snijder
Van de de Stoffensteekproef van de fabrieks Directe Verkoop GSM van de Snijders Cirkelsteekproeven Snijder Van de de Stoffensteekproef van de fabrieks Directe Verkoop GSM van de Snijders Cirkelsteekproeven Snijder Van de de Stoffensteekproef van de fabrieks Directe Verkoop GSM van de Snijders Cirkelsteekproeven Snijder Van de de Stoffensteekproef van de fabrieks Directe Verkoop GSM van de Snijders Cirkelsteekproeven Snijder

Grote Afbeelding :  Van de de Stoffensteekproef van de fabrieks Directe Verkoop GSM van de Snijders Cirkelsteekproeven Snijder

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: YUYANG
Certificering: CE
Modelnummer: YYGSM02S
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: negotiate
Verpakking Details: Karton
Levertijd: 5-8 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T,
Levering vermogen: 500

Van de de Stoffensteekproef van de fabrieks Directe Verkoop GSM van de Snijders Cirkelsteekproeven Snijder

beschrijving
Productnaam: Van de de Stoffensteekproef van de fabrieks Directe Verkoop GSM van de Snijders Cirkelsteekproeven S Toepassing: Textielstof, tapijt, film, schuim, document en raad
Snijdersgebied: 100cm^2 Steekproefdiameter: 113mm
Toebehoren: minder dan 5mm Scherpe Diepte: De rubber extra S.S bladen van Board/4
Gewicht: 1.5KG

De Rondegsm van de fabrieks Directe Verkoop Steekproefsnijder voor de Steekproefsnijder van de Stoffencirkel

Snijder van de stoffen kan de Cirkelsteekproef/Gsm de Snijder, Cirkelsteekproefsnijder diverse stoffensteekproeven zoals de test van 100 cm snijden ² Matindale. Met de uitrekkende actie, kunnen de nauwkeurige cirkelstoffensteekproeven met vlotte randen worden gesneden, zelfs gesneden materialen zoals stof, film, weefsel, kunnen het golfkarton en het kunstleder gemakkelijk met de steekproefsnijder worden gesneden.

Als stoffengsm inspectiemachine, wordt het scherpe stootkussen gemaakt van poreus rubber dat de steekproefsnijder om veilig in de basis toestaat te snijden.

 

Productnaam

Van de de Stoffensteekproef van de fabrieks Directe Verkoop GSM van de Snijders Cirkelsteekproeven Snijder
Toepassing Textielstof, tapijt, film, schuim, document en raad
snijdersgebied 100cm^2
Steekproefdiameter 113mm
Toebehoren minder dan 5mm
Scherpe diepte De rubber extra S.S bladen van Board/4
Gewicht 1.5kg

Van de de Stoffensteekproef van de fabrieks Directe Verkoop GSM van de Snijders Cirkelsteekproeven Snijder 0Van de de Stoffensteekproef van de fabrieks Directe Verkoop GSM van de Snijders Cirkelsteekproeven Snijder 1Van de de Stoffensteekproef van de fabrieks Directe Verkoop GSM van de Snijders Cirkelsteekproeven Snijder 2Van de de Stoffensteekproef van de fabrieks Directe Verkoop GSM van de Snijders Cirkelsteekproeven Snijder 3Van de de Stoffensteekproef van de fabrieks Directe Verkoop GSM van de Snijders Cirkelsteekproeven Snijder 4Van de de Stoffensteekproef van de fabrieks Directe Verkoop GSM van de Snijders Cirkelsteekproeven Snijder 5Van de de Stoffensteekproef van de fabrieks Directe Verkoop GSM van de Snijders Cirkelsteekproeven Snijder 6Van de de Stoffensteekproef van de fabrieks Directe Verkoop GSM van de Snijders Cirkelsteekproeven Snijder 7

Van de de Stoffensteekproef van de fabrieks Directe Verkoop GSM van de Snijders Cirkelsteekproeven Snijder 8

Het INSTRUMENTENco. van DONGGUAN YUYANG, Ltd wordt gevestigd in Wanjiang-District (Dongguan-Stad, de Provincie van Guangdong, China), een beroemde historische stad met de rijke industrie en geschikt vervoer.

Wij zijn een high-tech onderneming die in het ontwikkelen van en de productie van Brand het Testen Materiaal, het Meetapparaat van de Bouwmateriaalbrand, Draad en van de Kabelbrand Meetapparaat, Milieutestkamer, Textiel het Testen Materiaal, Speelgoed het Testen Materiaal en enz. gespecialiseerd is.

De decennia van onderzoek en ontwikkeling versterken de voorrand van YUYANG op dit gebied, en gevestigd als essentiële rol in R&D op hoogte - kwaliteit en high-cost prestaties van het testen materiaal.

Het testen van YUYANG het materiaal wordt wijd gebruikt op divers gebied: wetenschappelijke instellingen, universiteiten, inspectieinstellingen, autodelen, elektronika, electricals, lithiumbatterij, leiden, photoelectricity, mobiel, plastic en rubber, vertoning, telecommunicatie, de chemische industrie, ruimte, bouwmateriaal en product, draad en kabel, speelgoed, meubilair, textiel en fabrix, enz.

Al YUYANG-het testen materiaal wordt etc. ontworpen volgens internationale testnormen, zoals ISO, ASTM, DIN, EN, GB, BS, JIS, ANSI, UL, TAPPI, AATCC, CEI, VDE, CSA, CEN. Het INSTRUMENTENco. van DONGGUAN YUYANG, Ltd verheugt zich op over de hele wereld het samenwerken met klant.

Als u geinteresseerd in om het even welk van onze producten bent of een gepaste volgorde zou willen bespreken. Gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. Wij verheugen ons op in de nabije toekomst het vormen van succesvolle zaken met nieuwe cliënten rond de wereld.

Contactgegevens
DONGGUAN YUYANG INSTRUMENT CO.,LTD

Contactpersoon: Emily

Tel.: 86-18638073780

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)